Skip to main content
Uren bezig met administratie? Fouten in bestellingen? Geen overzicht? Veel horeca- en voedingszaken zien vaak het bos door de bomen niet meer. Een slim bestelsysteem zoals F-REDDIE zorgt ervoor dat bestellingen vlekkeloos binnenkomen en buitengaan, zodat jij meer aandacht aan je klanten kunt besteden.

 

Hoe kan F-REDDIE jou daarbij helpen?

F-REDDIE is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte websites en webshops voor traiteurs, restaurants, cateringbedrijven en andere horecazaken. Met de F-REDDIE-software wordt het bestelproces zowel voor als achter de schermen geoptimaliseerd.

Online bestellingen van jouw klanten

Jouw webshop, in jouw huisstijl, door ons gemaakt. Jij bepaalt de beschikbaarheid van producten en hoeveel tijd er nodig is om vooraf te bestellen. Klanten ontvangen automatisch een orderbevestiging van hun bestelling. Dit bespaart zowel jou als de klant tijd en zorgen.

 

Overzicht van alle bestellingen

Met ons centrale dashboard behoud je het overzicht van alle klantbestellingen. Het F-REDDIE-systeem splitst bestellingen automatisch in sub-items en genereert lijsten en pakbonnen. Zo verloopt het proces vlekkeloos achter de schermen.

Vereenvoudiging in de keuken

Dankzij de lijsten per sub-item weet de keuken precies hoeveel er moet worden klaargemaakt, voor welke klant en op welk tijdstip. Zo verloopt het werk in de keuken sneller en gemakkelijker.

 

Automatische inkooplijsten

Het F-REDDIE-systeem genereert inkooplijsten met een overzicht van alle benodigde ingrediënten per datum. Hierdoor koop je precies genoeg in bij je leverancier. Dit bespaart tijd en geld.

Stickerlabels voor elk sub-item

De keuken ontvangt automatisch geprinte stickerlabels voor elk product, sub-item, klant en datum. Zo kan het team gemakkelijk en snel afvullen en sorteren.

 

Houd de controle in handen

Bepaal zelf wanneer klanten hun bestelling komen afhalen of wanneer deze wordt geleverd. Laat klanten van tevoren online betalen om lange wachtrijen te voorkomen.

Win-win situatie

Doordat bestellingen snel, foutloos en persoonlijk worden afgehandeld, zullen jouw klanten tevreden zijn. En tevreden klanten, komen altijd terug.

Wil jij je zaak een boost geven? F-REDDIE staat voor je klaar.

WANT SOME F-REDDIE?

Het F-REDDIE team staat je graag met raad en daad bij

Neem contact met ons op