Skip to main content

Wist je dat

Zomervakantie in zicht? Tijd om je Google Business te updaten!
De zon begint te schijnen, de vakantiekriebels nemen toe en mensen zijn op zoek naar de beste plekken om te genieten van hun zomervakantie.

Zorg ervoor dat jouw bedrijf eruit springt op Google door je Google Business-profiel te updaten!
Met je Google Business-profiel kun je belangrijke informatie delen, zoals openingstijden, contactgegevens en actuele aanbiedingen. Dit is dé manier om potentiële klanten te laten weten dat jouw bedrijf klaar staat om hen een onvergetelijke zomer ervaring te bieden.
Zorg ervoor dat je openingstijden up-to-date zijn, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen. Niets is frustrerender voor klanten dan verouderde informatie die hen naar een gesloten deur leidt. Wees duidelijk en accuraat, zodat ze precies weten wanneer ze bij jou terecht kunnen.
Daarnaast is het een goed idee om speciale zomerpromoties of evenementen te vermelden. Denk aan zomerse kortingen, thema-avonden, buitenactiviteiten of speciale menu’s. Dit trekt niet alleen de aandacht, maar kan ook een extra stimulans zijn voor klanten om voor jouw bedrijf te kiezen boven de concurrentie.
Vergeet ook niet om aantrekkelijke foto’s toe te voegen die de zomerse sfeer en het karakter van je bedrijf weerspiegelen. Of het nu gaat om zonovergoten terrassen, verfrissende cocktails of heerlijke gerechten, visuele content spreekt boekdelen en prikkelt de nieuwsgierigheid van potentiële klanten.
Kortom, met de zomervakantie in aantocht is het essentieel om je Google Business-profiel te updaten en op te vallen tussen de concurrentie. Laat zien dat jouw bedrijf dé plek is om te genieten van de zomerse vibes. Dus spring erin, maak indruk en verwelkom enthousiaste klanten die klaar zijn voor een onvergetelijke zomer-ervaring!

WANT SOME F-REDDIE?

Het F-REDDIE team staat je graag met raad en daad bij

Neem contact met ons op