Skip to main content

Samen met Pieterjan en Steven van Vishandel De Wolf blikken we terug op de voorbije feestperiode. Voor hen is het van groot belang om na de drukte van de feestdagen de balans op te maken en te kijken hoe ze hun aanpak kunnen verbeteren.

“We vinden het nuttig om na de feestdagen de tijd te nemen om stil te staan bij hoe de bestellingen zijn verlopen. Aan de hand daarvan bekijken we hoe we ons webshop aanbod verder kunnen optimaliseren, zodat we onze klanten steeds een topservice kunnen bieden.”

Tijdens de feestperiode is het voor iedereen in de voedingssector alle hens aan dek, ook bij Vishandel De Wolf. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. “F-reddie heeft ons enorm veel tijd bespaard tijdens de mise-en-place. Op mijn Ipad bekijk ik per categorie wat er besteld werd en zo kunnen we stap voor stap aan de slag om onze gerechten klaar te maken. Zowel de exportlijsten als de etiketten per product, categorie of subitem hebben ons geholpen om alles moeiteloos af te vullen.”

Niet alleen de klanten waren tevreden, het hele team was enthousiast: “De voorbije jaren waren we vaak tot tien, elf uur ‘s avonds bezig met het klaarzetten van de bestellingen. We hebben zeker 4 à 5 man uitgespaard. Niet alleen het vaste personeel maar ook extra’s kunnen eenvoudig met het F-reddie systeem en de verschillende exports aan de slag. Alle bestellingen stonden ‘s namiddags al klaar en er was zelfs tijd om met het team een glaasje te drinken. Op die manier konden wij allemaal zelf ook wat van de feestdagen meegenieten.”

“Tenslotte zijn we ook heel tevreden over de goede service en de snelle reacties tijdens de drukke momenten. Als we hulp nodig hebben, dan staat F-reddie steeds voor ons klaar! We kijken uit naar onze verdere samenwerking.”

Wil jij net zoals Vishandel De Wolf minder stress tijdens de feestdagen dankzij ons bestelsysteem? Contacteer ons hier.

WANT SOME F-REDDIE?

Het F-REDDIE team staat je graag met raad en daad bij

Neem contact met ons op