Skip to main content

BE-FREDDIE

Facts

Boost met F-REDDIE

Boost met F-REDDIE Uren bezig met administratie? Fouten in bestellingen? Geen overzicht? Veel horeca- en voedingszaken zien vaak het bos door de bomen niet meer. Een slim bestelsysteem zoals F-REDDIE…
mei 9, 2023
Facts

Michelinsterren en hun betekenis

Wist je dat elke Michelin ster ook een betekenis heeft? Heb jij je ook al eens afgevraagd van waar Michelinsterren vandaan komen en waarvoor ze juist staan? Freddie to the…
maart 13, 2023
Facts

Feesttips

4 tips om van het eindejaar een knaller te maken TIP 1⁠ Highlight op je folder of website wat jij graag wil verkopen. (Gebruik woorden zoals bv ‘Topper’, ‘Specialiteit’, ‘Exclusief’,…
oktober 17, 2022
Klanten aan het woord

Komptoir en Freddie

Robbe en Pierre gaven hun traiteurszaak Komptoir in Lievegem een ferme upgrade, zowel offline als online. Dankzij het F-REDDIE softwaresysteem vinden klanten gemakkelijk hun goesting in de aantrekkelijke webshop. En…
september 12, 2022
Tip

Google bedrijven profiel

Waarom vinden (potentiële) klanten jouw zaak niet meteen online?Maak een Google Bedrijfsprofiel aan in een paar klikken. Verzamel officiële reviews, post je eigen mooie foto's en beheer je openingstijden. Geen…
september 12, 2022
Facts

Weet vanwaar je omzet komt.

Wist je dat gemiddeld 50 tot 70% van de omzet in de horeca van vaste gasten komt? En dat 5% extra vaste gasten voor zo'n 25 tot 100% meer omzet…
september 12, 2022
Facts

Freddie’s 10 geboden

Freddie's 10 geboden Gebod 1 Hou het simpel, zeg wat je te zeggen hebt, en zorg dat je gast niet elk ingrediënt moet opzoeken.⁠   Gebod 2 Zeg wat belangrijk…
juni 17, 2022

WANT SOME F-REDDIE?

Het F-REDDIE team staat je graag met raad en daad bij

Neem contact met ons op